دوشنبه ١٧ آذر ١٣٩٩ ساعت ٧:٣٣ ق.ظ   ( بازدید : 21 نفر )

سلام و ادب

همانطورکه مستحضرید دوران 8 سال دفاع مقدس صحنه رشادت و ایثار مردم عزیر کشورمان بود که حفظ این میراث گرانبها و انتقال آن به جوانان بالاخص دانشجویان عزیز وظیفه ای است بر دوش تمامی مسئولان و دست اندرکاران‌ نظام مقدس جمهوری اسلامی‌ ایران.

جامعه سلامت نیز مانند سایر اقشار جامعه، حضوری همه جانبه، ایثارگرانه و داوطلبانه دردوران هشت سال دفاع مقدس داشت. بر این‌ اساس‌ و با هدف انتقال تجارب و فرهنگ غنی دوران‌ دفاع مقدس درعرصه سلامت به دانشجویان علوم پزشکی کشور، درسنامه آشنایی با فرهنگ و معارف دفاع مقدس به منظور ارائه به دانشجویان در قالب دو واحد درسی توسط کارگروه مشترک معاونت آموزشی و مؤسسه بهداری رزمی‌ تدوین گردید.

در مورد درس دو واحدی آشنایی با فرهنگ ومعارف دفاع مقدس موارد زیر ابلاغ می‌شود:

1. فایل الکترونیکیe-book تهیه و ازطریق سامانه یا وبگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس vums.ac.ir در دسترس است. شایسته است فایل فوق در سامانه الکترونیکی دانشگاه / دانشکده نیز قرارگیرد.

لینک سایت درسنامه آشنایی با فرهنگ و معارف دفاع مقدس در ذیل قید شده :

منبع : اداره آموزش دانشکده پزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

برنامه های کلاسی (۶۶۵ بازدید)
فرم مرخصی تحصیلی (۵۲۲ بازدید)
چیدمان دروس (۳۷۶ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...