امکان درخواست میهمانی برای دوره های کاراموزی وکارورزی دانشجویان علوم پزشکی

سه شنبه ٢٨ مرداد ١٣٩٩ ساعت ١:٣١ ق.ظ   ( بازدید : 32 نفر )

معاونت محترم آموزشی وزارت متبوع درصدد فراهم نمودن ایجاد سازوکارهایی برای تسهیل درمیهمانی دانشجویان در دوره های کار آموزی و کارورزی، امکان میهمانی دانشجویان دوره های مذکور در دانشگاههای استان محل سکونت، به جای دانشگاه محل تحصیل (منوط به تایید دانشگاه مبدا ومقصد) برای نیمسال اول تحصیلی 1400-1399 می باشد.

1-- امکان ثبت نام جهت میهمانی واحدهای کارآموزی وکارورزی نیمسال اول 1400-1399 در دانشگاههای محل سکونت دانشجویان، از طریق سامانه نقل وانتقال ومیهمانی از روز شنبه 99/5/25شروع و لغایت روز جمعه 99/5/31فعال خواهد بود (با توجه به محدودیت زمانی برای  هماهنگی های لازم، این دوره قابل تمدید نخواهد بود).

2-   - دانشگاههای مبدا ومقصد می‏بایست با توجه به شرایط موجود و با توجه به ظرفیتهای آموزشی شان، در بازه زمانی 99/6/1 لغایت 99/6/10نسبت به بررسی واعلام نظر در خصوص درخواستهای دانشجویان در سامانه اقدام نمایند.

3-- ثبت درخواست برای میهمانی واحدهای کار آموزی و کارورزی، به منزله قطعی بودن میهمانی نبوده و منوط به اعلام نظر دانشگاه مبدا ومقصد می باشد، لذا ثبت درخواست در این سامانه هیچ حقی برای متقاضی ایجاد نخواهد کرد.

4-- دانشگاه‏های مقصد هیچگونه الزامی برای اسکان و یا ارائه هرگونه تسهیلات خوابگاهی برای دانشجویان میهمان ندارند. لذا لازم است دانشجویان حتما به این موضوع توجه لازم را مبذول فرمایند.

لینک ثبت نام در سامانه میهمانی کاراموزی و کارورزی https://guest.behdasht.gov.ir/IPPAppV1C080/Persian_WebUI/Packages/Applicants/GlobalApplicantGuestRegistrationPage2.aspx

منبع : اداره آموزش دانشکده پزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

برنامه های کلاسی (۶۱۲ بازدید)
فرم مرخصی تحصیلی (۴۶۵ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...